Izvor: B92, 20.Avg.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

G17 plus: Jovanovićev predlog besmislen

Beograd -- Stranka G17 Plus saopštila je u sredu da nema nameru da razgovara o inicijativama potpredsednika Vlade Srbije Čedomira Jovanovića, "imajući u vidu njegovu lošu reputaciju i nekrediblnost, koji proističu iz veza sa Surčinskim i Zemunskim klanom".

G17 Plus može da razgovara samo o raspuštanju kompromitovane Vlade i raspisivanju vanrednih izbora, navodi se u saopštenju u kome se najnovija istupanja i predlozi Jovanovića o novom političkom dogovoru demokratskih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snaga sa društvom ocenjuju kao "neozbiljni i besmisleni". U saopštenju se ističe da je Jovanovićev nastup "providni marketinški pokušaj da se pažnja javnosti preusmeri sa ozbiljnih problema u koje gradjane sve više uvlači korumpirana i bezidejna Vlada Srbije". Kako se napominje u saopštenju, stranka G17 Plus ne želi da gubi vreme u besplodnim raspravama oko praznih inicijativa, već zahteva od preostalih odgovornih ministara u Vladi da bez obzira na protivljenje premijera Srbije Zorana Živkovića, hitno smene Nemanju Kolesara sa mesta direktora Agencije za sanaciju banaka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.