Fudbaleri Spartaka počeli pripreme - cilj ekipe plasman u plej-of

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2022, 11:17

Fudbaleri Spartaka počeli pripreme - cilj ekipe plasman u plej-of

Fudbaleri Spartaka su ove nedelje počeli pripreme za prolećni deo prvenstva. Ekipa Vladimira Gaćinovića je kao cilj u nastavku prvenstva postavila plasman u plej-of.

Na početku priprema šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović ne može da računa na 14 igrača, što zbog povreda iz ranijeg perioda, što zbog bolesti. Radu prvog tima priključeno je deset fudbalera iz omladinske škole. Nakon jesenjeg dela prvenstva je inače ekipu Spartaka napustilo čak devet prvotimaca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
„Procena i njihova i naša je bila da se u ovom momentu zahvalimo na saradnji i da im jednostavno omogućimo da odu u sredine gde misle da će možda više igrati i napredovati još više”, objašnjava Vladimir Torbica, pomoćni trener FK „Spartak”.

Sa raspoloživim igračkim kadrom, i najavljenim pojačanjima, ekipa će pre svega raditi na podizanju kvaliteta igre i individualnom napretku igrača, a cilj ostaje isti – plasman u plej-of.

„Teško je u ovom trenutku govoriti o tome koju poziciju možemo da ciljamo. To će zavisiti od mnogih faktora i to ću vam sigurno moći reći u nekom narednom period kada vidimo ko će nam još otići, a ko će doći, ko će biti zdrav, kada će se oporaviti ovi igrači koji su još rekovalescenti, koji se oporavljaju. Sve u svemu, ja sam optimista”, ističe Vladimir Gaćinović, šef stručnog štaba FK „Spartak”.

Fudbaleri Spartaka će do 22.januara trenirati u Subotici, nakon čega odlaze na dvonedeljne pripreme u Antaliju. Prolećni deo šampionata u Superligi Srbije počinje 12. februara, kada će u Subotici gostovati „Radnik“ iz Surdulice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.