Film Podeljen u bioskopima širom Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2017, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film "Podeljen" u bioskopima širom Srbije

Fantastični triler "Podeljen" reditelja, scenariste i producenta M. Najta Šjamalana, od danas stiže na repertoare naših bioskopa, javili su iz Taramaunta.

Film "Podeljen" je sasvim zasluženo već pobrao najbolje kritike u svetu.

Na našoj teritoriji moći ćete da ga pogledate u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar Novi Sad, Cineplexx Niš, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vilin Grad Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar Pančevo, Cinestar Zrenjanin, Aleksandar Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), LM (Šabac), Kulturni Centar (Jagodina), Cadmus Cineplex (Budva) i Cineplexx Mne Delta City Podgorica.

M. Najt Šjamalan vraća se s novim originalnim trilerom „Podeljen" koji se bavi misterioznim i zabačenim delovima poremećenog uma jednog čoveka.

Dok je mentalna podeljenost onih koji imaju disocijativni poremećaj ličnosti dugo fascinirala i zbunjivala naučnike, veruje se da neki mogu da manifestuju i jedinstvene fizičke atribute za svaku od ličnosti, kognitivnu i psihološku prizmu unutar jednog bića.

Iako je Kevin (Džejms Makavoj) iskazao 23 ličnosti svom psihijatru, dr Flečer (Beti Bakli), jedna je još uvek u senci, ali se sprema da se ispolji i nadvlada sve ostale.

Primoran da otme tri tinejdžerke koje predvodi svojeglava i promućurna Kejsi (Anja Tejlor-Džoj), Kevin započinje borbu za preživljavanje sa svim ličnostima unutar sebe, kao i onima okolo, dok se zidovi među njegovim identitetima ruše.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.