Filipovska: Vlada iz budžeta finansira prljavu kampanju

Izvor: BKTV News, 29.Apr.2012, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipovska: Vlada iz budžeta finansira prljavu kampanju

Potpredsednica Nove Srbije Dubravka Filipovski izjavila je danas da vlada iz budžeta finansira 'prljavu kampanju protiv kandidata koalicije ’’Pokrenimo Srbiju'’.
'Srbija ne sme da dozvoli vlast koja samo za prljavu kampanju protiv nas koristi sredstva iz budžeta građana Srbije u iznosu od četiri miliona evra. Taj novac je mogao da se plasira i da se smanji nezaposlenost', kazala je Filipovski tokom predizborne akcije omladine Nove Srbije u Knez Mihailovoj ulici.
Ona je rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da koalicija 'Pokrenimo Srbiju' ima kratkoročni i ekonomski plan kojim će ta koalicija, u slučaju dolaska na vlast, oživeti proizvodnju i pokrenuti otvaranje novih radnih mesta.
'Imamo pripremljen set mera, poput uređenja javnih nabavki, promene poreske politike, koje će uravnotežiti budžet, a građani će zahvaljujući kratkoročnim merama, osetiti boljitak već u prvih šest meseci', rekla je Filipovski.
Predstavnici NS ocenili su i da RRA treba da interveniše u slučaju spotova kandidata DS za predsednika Srbije Borisa Tadića, jer kako tvrde, u promotivnim spotovima DS-a 'deca se koriste u političke svrhe što je izričito zabranjeno'.
Izvor: Agencije
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.