Filip je ubio Kseniju zbog novog dečka?

Izvor: S media, 23.Mar.2010, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip je ubio Kseniju zbog novog dečka?

Kad mu je rekla da je na kafici sa novim momkom, napisao joj je: „Reci mi ko je novi dečko. Doći ću i ubiću ga! Slobodno mu pokaži ovu poruku", otkriva Olja Crnogorac, prijateljica pokojne pevačice.

Maneken Filip Kapisoda, koji je pre nedelju dana ubio devojku Kseniju Pajčin, a onda i sebi oduzeo život, pre kobnog događaja pevačici je slao preteće poruke! Prijateljica pokojne pevačice i voditeljka Olja Crnogorac, u čijoj emisiji „Skandalozno" se Ksenija poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << put pojavila u javnosti, otkriva sadržaj poruka koje je maneken slao Pajčinki.

- Dok smo sedele i pile kafu na mobilni su joj stizale poruke od Filipa. Nakon što je danima pokušavala da raskine vezu sa njim, u prvoj poruci je pisalo: „Volim te. Ne mogu da živim bez tebe. Ubiću se"! Bila sam šokirana kada sam videla poruku i rekla sam joj da mu napiše da upravo sedi s novim dečkom, jer je to bio način da prekinu kontakt - kaže Olja.

Opsednut Ksenijom

Ksenija je poslušala savet prijateljice i poslala mu poruku u kojoj mu kaže da pije kafu sa novim dečkom.

- Onda je on vratio poruku u kojoj je bilo napisano: „Reci mi ko je novi dečko. Doći ću i ubiću ga! Slobodno mu pokaži ovu poruku." Pokazala mi je displej mobilnog i ja sam ostala nepomična. Takve stvari može da napiše samo neko ko je bolestan. Ona je trebalo davno da „preseče" i ostavi ga, ali očigledno da je on imao priču zbog koje mu se uvek vraćala. Filip je bio jako zaljubljen u nju, ali očigledno da je ta ljubav prešla u opsesiju - seća se Olja Crnogorac dana kada je popila poslednju kafu sa drugaricom Ksenijom.

U njenoj emisiji na televiziji Košava Ksenija je dala i poslednji intervju. Tad je insistirala da peva pesmu „Šta će mi život bez tebe, dragi".



Bila je utučena


- Insistirala je da bend svira tu pesmu. Rekla je da je to njena biografska pesma. Otpevala ju je odlično i sa puno emocija. Rekla mi je to veče da ju je Filip dovezao na snimanje i nije pokazivala da ima ljubavnih problema, ali je generalno bila utučena. Bila je razočarana estradom i pričama da je trudna. Pitala me je: „Olja, zar sam toliko debela da svi pričaju o mojoj trudnoći?", i zagledala je stomak. Nije bila jaka onoliko koliko je odavala utisak da jeste. Mislim da nije mogla da napravi granicu između privatnog i poslovnog, pa su je vređali mnogi novinski napisi - seća se Olja snimanja emisije.

Prošlog vikenda sahranjeni su Filip Kapisoda i Ksenija Pajčin. Porodica manekena oprostila se od njega u petak u rodnom Cetinju, dok je Ksenija sahranjena u subotu u Beogradu. Motiv ovog ubistva i samoubistva i dalje je obavijen velom tajne.

Filipov trener: Radovao se pobedama

Miško Popović, trener rukometnog kluba Cepelin sa Cetinja, u kome je Filip počeo sportsku karijeru, kaže za Preš da je mladi Crnogorac bio veoma talentovan sportista i da još ne može da poveruje da ga nema.

- Počeo je da trenira kod mene sa 11 godina, kao dete koje se radovalo pobedama. Pored njegove porodice, ja sam ga vaspitavao! Tražio je savete kada je hteo da pređe u klub Budućnost. Bio je vrlo talentovan sportista i žao mi je što je napustio rukomet i otišao u manekene. Često je dolazio da vežba rekreativno. Fićo je bio jedno divno dete, iz čestite porodice. U šoku sam i još ne verujem da se sve ovo desilo i da ga nema - kaže Popović.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.