Evo, dobrovoljno se odričem i vlasti i funkcije!

Izvor: BKTV News, 26.Dec.2017, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Evo, dobrovoljno se odričem i vlasti i funkcije!"

Izgleda da sam svima nešto nudio, primetio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom medijskih napisa da je nudio Draganu Ðilasu da bude gradonačelnik ili potpredsednik vlade.

Upitan da li je i Jankoviću nudio premijersko mesto, rekao je da je ''''sve bilo uspešno, ali da je mali problem bio to što ljudi u Srbiji to nisu zeleli''''.

''Evo, dobrovoljno se odričem vlasti i funkcije'', rekao je u odgovor na sve te napise, u intervjuu Pink televiziji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
On je rekao i da ga politički protivnici u Srbiji hvale u privatnim razgovorima, ali da to javno ne čine.

''Privatno me hvale, ali javno kao da ih zmije i gušteri ujedaju, pa ne mogu da mi čestitaju na rezultatima'', naveo je Vučić.

Podsetimo, bivši gradonačelnik Beograda i predsednik DS-a Dragan Ðilas izjavio je da mu je u leto 2016. godine predsednik SNS Aleksandar Vučić nudio da bude potpredsednik njegove Vlade ili gradonačelnik Beograda.

Celo večerašnje gostovanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića možete pogledati OVDE.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.