Europol šalje razglednice najtraženijim kriminalcima

Izvor: EurActiv Srbija, 04.Avg.2017, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Europol šalje razglednice najtraženijim kriminalcima

Nastojeći da udje u trag 21 najtraženijem kriminalcu, Evropska policijska agencija poslala im je šaljive razglednice sa natpisom "voleo bih da si ovde". Letnja kampanja sa razglednicama Europola pokrenuta je 4. avgusta u sklopu tekuće inicijative da se uhvate najtraženiji evropski kriminalci.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

POLICIJA "KRIMOSIMA": "Voleo bih da si ovde" FOTO

Izvor: Mondo, 04.Avg.2017

Nastojeći da uđe u trag 21 najtraženijem kriminalcu, Evropska policijska agencija Europol pokrenula je sjajnu akciju. Poslala im je, naime, šaljive razglednice s natpisom "Voleo bih da si ovde". Evo šta još piše na njima i šta je cilj...Foto: Beta/HINA/MUP/DS..Letnja kampanja s razglednicama...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.