Elezović: Nema koalicije sa SNS

Izvor: B92, 13.Dec.2012, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elezović: Nema koalicije sa SNS

Novi Sad -- Predsednik Pokrajinskog odbora DS Dušan Elezović kaže da ta stranka nikavu nameru da pravi "veliku koaliciju" sa SNS na republičkom nivou.

Elezović dodaje da se neće formirati većina s SNS u Vojvodini ili u Beogradu.

Elezović je u intervjuu za današnji novosadski Dnevnik rekao da su navodi o tome da će nakon dolaska Dragana Đilasa na čelo demokrata biti otvorena vrata >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za političku saradnju DS i SNS, bili "samo medijske spekulacije".

"Mi se intenzivno pripremamo za izbore s ciljem da na njima pobedimo i da posledice lošeg rada ove vlade ispravimo", rekao je Elezović.

Dodao je da se za sada ne može proceniti kada će biti novi izbori, s obzirom da vladajuća koalicija šalje "zbunjujuće poruke".

"Sem ovih medijskih najava o borbi protiv korupcije i kriminala, koja je vrlo selektivna, ne vidimo niti jedan drugi rezultat aktuelne Vlade Srbije, a posebno ne u ekonomskoj i socijalnoj sferi. Danas se živi mnogo gore nego pre nekoliko meseci, a bojim se da će se takav trend samo nastaviti", ocenio je Elezović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Elezović: Nema koalicije sa SNS

Izvor: Akter, 13.Dec.2012

Predsednik Pokrajinskog odbora DS Dušan Elezović kaže da ta stranka nikavu nameru da pravi "veliku koaliciju" sa SNS na republičkom nivou

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.