Izvor: S media, 09.Mar.2011, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekspresni otkaz Hadžićevoj sestri

"Novosti" otkrivaju: Višemesečne pretnje Goranki Meseldžiji, zbog brata Gorana koji se nalazi u bekstvu, u sredu postale stvarnost

Kada me je, nešto posle devet sati, pozvala sekretarica direktora Rajka Bojičića i rekla da dođem u njegovu kancelariju, nisam ni slutila šta će se desiti. Neki minut kasnije, međutim, on mi je saopštio da više ne mogu da radim u JKP "Stan" i da preduzeće moram da napustim istog dana!

Ovo je bilo prvo što je, u sredu, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << s rešenjem o otkazu u rukama napuštala krug novosadskog gradskog preduzeća zaduženog za održavanje zgrada, u kojem je radila poslednjih šest godina, ne krijući suze i očaj, za "Novosti" rekla Goranka Meseldžija, rođena sestra haškog optuženika Gorana Hadžića.

- Razgovor sa Bojičićem je trajao svega desetak minuta - nastavila je ona. - Nije izričito pominjao Goranovo ime, ali mi je rekao da su pritisci na njega postali neizdrživi, da mu je lično žao, ali da nema drugog izbora, da je situacija došla do tačke "on ili ja"...

Bez obzira na to što se ovakvom pozivu Bojičića koji je, inače, na čelu "Stana" od pre tri-četiri meseca, u sredu nije nadala, Goranka kaže da "poražavajućim i ponižavajućim raspletom događaja nije iznenađena, naprotiv".

Direktor Bojičić, vidno uznemiren, nije u sredu želeo da kaže bilo šta detaljnije o ekspresnom odstranjivanju Goranke Meseldžije iz preduzeća na čijem je čelu.

- Kako vi uopšte znate da sam joj dao otkaz? - rekao je.

- Nemam komentar.

(Večernje novosti)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.