Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Peći, lakše povređena dva prolaznika

PRIŠTINA - Regionalna policija u Peći saopštila je da su u eksploziji u tom gradu lakše povređene dve osobe i oštećeno jedno vozilo. Policija u saopštenju nije navela gde je eksploziv bio podmetnut, ali mediji prenose da je bio ispod oštećenog automobila.

Policija je u saopštenju navela da vozač oštećenog automobila nije povređen, ali da su od eksplozije lakše povređena dva slučajna prolaznika.

Policija je u saopštenju navela da je "žrtva, državljanin >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kosova star 45 godina iz Peći izjavio da je svoje vozilo ujutro parkirao u blizini gradskog parka i da je nekoliko trenutaka nakon što ga je upalio, čuo eksploziju, posle koje je izašao iz automobila".

Na lice mesta su odmah izašle istražne jedinice policije i jedinica za deminiranje Kfora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Eksplozija u Peći, lakše povređena dva prolaznika

Izvor: Blic, 29.Maj.2008

Regionalna policija u Peći saopštila je da su u eksploziji u tom gradu lakše povređene dve osobe i oštećeno jedno vozilo...Policija u saopštenju nije navela gde je eksploziv bio podmetnut, ali mediji prenose da je bio ispod oštećenog automobila...Policija je u saopštenju navela da vozač oštećenog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.