Izvor: B92, 05.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Gnjilanu

Gnjilane -- Blizu kuće savetnika zamenika premijera Kosova Naima Behljuljija u Gnjilanu eksplodirala bomba.

Portparol Kosovske policijske službe za region Gnjilana Naser Ibrahimi saopštio je da se eksplozija dogodila nešto pre ponoći, a da je bomba bila postavljena ispred Behljuljijeve kuće. Eksplozivna naprava nije bila snažna i izazvala je samo manju štetu, rekao je portparol.

Odmah posle ekspolozije, na lice mesta izašli su pripadnici KPS, Kforove jedinice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za uklanjanje eksploziva i javni tužilac. Za sada nema informacija o osumnjičenima, niti da li je neko uhapšen.

Reč je o trećem napadu u proteklih nekoliko nedelja u Gnjilanu. U prvoj eksploziji uništeno je privatno vozilo ministra unutrašnjih poslova Fatmira Redžepija, a zatim su dve eksplozivne naprave postavljene pred kuće dva savetnika zamenika premijera Ljutfija Hazirija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.