Ekskurzija Maje Gojković na Kubi

Izvor: Blic, 06.Sep.2015, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskurzija Maje Gojković na Kubi

Predsednica parlamenta Maja Gojković nalazi se u poseti Kubi, gde je otputovala, ne mareći za štednju, biznis-klasom.

Kako je “Blic” juče objavio sa njom je otputovao i njen savetnik Uroš Balov koji je prati na gotovo svim putovanjima, ali i najmanje jedan pripadnik MUP-a kao obezbeđenje.

Iako u njenom kabinetu nisu želeli da nam kažu ko je sve u delegaciji koja je, na nivou, putovala do Havane.

U zvaničnom saopštenju iz Skupštine Srbije navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se samo da je predsednicom parlamenta i predsednik poslaničke grupe prijateljstva skupštine sa tom zemljom Ljubiša Stojmirović.

To znači da je u Havanu otišlo najmanje četvoro ljudi o državnom trošku, a zna se da karta za biznis klasu košta oko 2.000 evra po osobi.

Tolika delegacija, u vreme kada se proklamuje štednja kao imperativ za sve funkcionere da bi se potpisao sporazum o jačanju međuparlamentarnih veza.

Na fotografiji sa sastanka sa delegacijom parlamenta Kube vidi se da pored Gojković sedi Uroš Balov, za koga, međutim, nije saopšteno, da je deo delegacije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.