EKSPERIMENT „IN VIVO“: Promena svesti

Izvor: BKTV News, 07.Okt.2014, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPERIMENT „IN VIVO“: Promena svesti

Paralelno sa razvojem višepartijskog parlamentarnog sistema u Srbiji, povećavale su se ambicije zapadnih sila da različitim socijalno-psihološkim tehnikama utiču na promenu svesti, prevashodno na političku elitu i medije, pa preko njih i na narod. Nema sumnje da je osnovni motiv preduzimanja složenog eksperimenta „in vivo“ namera da se ostvari politička i ekonomska dominacija zapadnih sila na Balkanu.

U procesu nasilne eliminacije tradicionalnih moralnih vrednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << koje baštini srpski narod, nemački parlamentarci su pre dve godine „bez rukavica“ Vladi Srbije ispostavili neverovatan ultimatum da bi trebala da „utiče na promunu svesti Srba na severu pokrajine, kako bi shvatili da su im Euleks i Kfor prijatelji“. Proaktivno zadiranje u nacionalno biće naročito je prisutno uz pomoć medija finansiranog na Zapadu, koji preporučuju narodu da se samožigoše. Recimo, nemački parlamentarci su ultimativno zahtevali da se u Srbiji više nepopulariše stav „da u Srebrenici nije bilo genocida“. Ovaj uslov Bundestag je pravdao željom da očekuje jasne signale u pravcu pomirenja u regionu.
Analitičarka nedeljnika „Pečat“ Biljana Đorović primećuje da „Ubijanje nacije, opadanje i nestanak državotvornih odlika naroda, sistemsko gašenje osećanja ljubavi i dužnosti prema otadžbini, bazična su metodologija Novog svetskog poretka primenjena na Srbe“… „Cilj je da se potpuno uništi kredibilitet i ugled nacije i onih pojedinaca, institucija, društvenih grupa, koji se sagledavaju kao prepreka realizaciji agende Novog svetskog poretka“.
Da podsetimo, reč je o Agendi 21 Ujedinjenih nacija, koja predstavlja akcioni plan za preotimanje svega na planeti od strane globalnog korporativnog sistema, predvođenog svetskom vladom. Radi se o totalnom preuzimanju društva, država, ljudi i prirodne sredine, koje ima za cilj uspostavljanje totalne i totalitarne kontrole, privatizaciju celokupne baštine, čovečanstva i depopulaciju planete. Tom procesu suprotstavljaju se vlade slobodnog dela sveta, poput, Rusije, Kine, Indije i zemalja Južne Amerike i Afrike, što podiže nervozu eksperimentatora sa Zapada da požure sa udaranjem antropološkog žiga zemljama u Evropi koje nisu još do kraja mentalno porobili.
Jedan od novijih primera njihovog rada na „trazicionoj promeni svesti“ nalazi se u godišnjem izveštaju Evropske komisije. Kako nezvanično saznaje „Blic“ iz diplomatskih izvora, u izveštaju koji će biti predstaljen 8. oktobra u Briselu, piše da se Srbija još nije usaglasila sa politikom EU prema Rusiji i da je potrebno da načini dodatni progres. Baš zbog Rusije i „ukrajinske krize“ otvaranje poglavlja 31 u pregovorima o pristupanju moglo bi da bude za sada nepremostiv problem u evrintegracijama kojima stremi zvanični Beograd. Koliko su u svemu navedenom eksperimentatori sa Zapada uspešni procenite sami, a mi ćemo umesto zaključka citirati predsednika Srbije Tomislava Nikolića koji kaže: „Srbija ima prijatelje i na Zapadu i na Istoku i oni nas ne smeju razdvojiti vukući nas na ovu ili onu stranu. Ne očekujem da Srbija bude u poziciji da bira između dve mogućnosti, jer Srbija neće moći da izabere”.
Predrag Prokopljević
The post EKSPERIMENT „IN VIVO“: Promena svesti appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.