Džoan Rouling piše novu knjigu za decu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2015, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoan Rouling piše novu knjigu za decu

Književnica Džoan Rouling, koja je napisala serijal knjiga o čuvenom čarobnjaku Hariju Poteru, rekla je kako radi na novoj knjizi za decu.

"Imam ideju za novu dečiju knjigu, zapravo napisala sam već jedan deo i dopada mi se, tako da sam definitivno odlučila da je završim", rekla je Rouling u svom prvom intervjuu za Bi-Bi-Si-jev radio 2, na kome je gostovala pod pseudonimom Robert Galbrejt.

Ona je rekla da će definitivno nastaviti da piše i pod svojim pravim imenom, ali i pod pseudonimom, samo da nađe vremena, jer trenutno piše scenario za novi film "Fanatic Beasts and Where to Find Them", koji prethodi filmovima o Hariju Poteru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nakon četvorogodišnje pauze najavljen novi film o Hariju Poteru!

Izvor: Tracara.com, 05.Nov.2015, 11:12

Prošlo je više od četiri godine otkako je snimljen poslednji film o Hariju Poteru – Hari Poter i relikvije smrti: Drugi deo, a mi se slažemo da je to isuviše dugačka pauza. Na sreću, J. K. Rowling nas je obradovala još jednom pričom o mladom čarobnjaku. U pitanju je prethodnica Fantastic...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.