Dvojica funkcionera DS dali skoro milion dinara

Izvor: Danas, 30.Jan.2012, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica funkcionera DS dali skoro milion dinara

Dvojica funkcionera DS iz Beograda zajedno su prošle godine svojoj političkoj stranci poklonili gotovo milion dinara, saznaje Danas. Reč je o Goranu Jaiću, članu Stalnog sastava Gradskog odbora DS u Beogradu, koji je izdvojio više od pola miliona dinara (508.400) i Jovanu Majskom, članu Opštinskog odbora DS u Zemunu, koji je za potrebe partije dao 410.000 dinara.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izveštaj o finansiranju DS

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jan.2012, 00:09

Dvojica funkcionera Demokratske stranke iz Beograda zajedno su prošle godine svojoj političkoj stranci poklonili gotovo milion dinara, saznaje list Danas.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Velika gazdinstva uzela najviše para

Izvor: Danas, 31.Jan.2012

Opština Kovačica u Vojvodini, severno od Pančeva, po poslednjem popisu ima 25.000 stanovnika, a prošle godine je iz budžeta države na ime subvencija za poljoprivredu dobila 304 miliona dinara, četiri miliona više nego Kruševac, Kraljevo, Čačak i Kragujevac zajedno. Godinu dana ranije Kovačica...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.