Druga prolećna Cvetna pijaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2017, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druga prolećna "Cvetna pijaca"

Nakon kraće pauze, ovog petka u subote biće organizovana druga prolećna cvetna pijaca za izlagače i sugrađane. Cvetne pijace održavaju se na platou ispred SPC "Vojvodina".

I ovog puta, Cvetne pijace će imati dve izložbene celine – izložbu cveća, sadnica i opreme za hortikulturu i izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane.

Na drugoj ovogodišnjoj "Cvetnoj pijaci" svoje proizvode će građanima i posetiocima Novog Sada predstaviti oko 80 proizvođača cveća >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i sadnica i 13 proizvođača meda i zdravstveno-bezbedne hrane.

Organizatori poručuju da će se i ovog puta potruditi da građani i građanke na jednom mestu po povoljnim cenama nađu veliki izbor cveća, sadnica i opreme za hortukulturu, kao i zdrave hrane, meda i poneki ukras koji će krasiti domove posetilaca cvetnih pijaca.

Naredna "Cvetna pijaca"  biće organizovana 5. i 6. maja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.