Drecun: Ivanović svojim primerom pokazao Srbima kako se treba boriti

Izvor: BKTV News, 16.Jan.2018, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drecun: Ivanović svojim primerom pokazao Srbima kako se treba boriti

Povodom brutalnog ubistva lidera GI SDP Olivera Ivanovića oglasio se i Milovan Drecu, koji je najoštije osudio ovaj zločin.

Milova Drecun rekao je za RTS da je da je očigledno su u pitanju profesionalne ubice iza koga stoje naručioci koji su sakrili tragove.

"Ohrabruje što imamo izjave čelnika EU da će učiniti sve da rasvetle zločin, da saznamo ko je naručilac. Od Tačija očekujem da izvrši pritisak na nadležne organe da rasvetle zločin", rekao je Drecun.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Drecu je rekao da je Ivanović svojim primerom pokazivao Srbima kako se treba boriti.

Evropska unija je "snažno osudila" ubistvo Olivera Ivanovica i pozvala sve strane da pokažu ”mir i da se uzdrže”.

Kosovski predsednik Hašim Tači oštro je danas osudio ubistvo lidera GI SDP i pozvao stanovnike severa Kosova da sarađuju sa policijom.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.