Izvor: B92, 27.Sep.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drakulić: DS mora u Vladu

Beograd -- Zoran Drakulić kaže da DS mora u Vladu Srbije u najskorije vreme, ili su vanredni parlamentarni izbori neminovni.

Kandidat Demokratske stranke Srbije za gradonačelnika Beograda na izborima 19. septembra rekao je da mu neće biti teško da insistira na tome. "Neće mi biti teško da uporno insistiram, koristeći sav svoj autoritet kod predsednika Vlade Vojislava Koštunice i predsednika Srbije Borisa Tadića da DS uđe u Vladu", rekao je Drakulić za "Blic".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Prema njegovim rečima DS mora da preuzme odgovornost i da shvati ozbiljnost situacije u kojoj se nalazimo. On je rekao i da ne može jedna od najvećih i najrelevantnijih stranaka u Srbiji da ne bude u Vladi i dodao da su, ako DS ne uđe u Vladu, u tom slučaju neminovni vanredni parlamentarni izbori.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.