Izvor: B92, 03.Apr.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragoljub Milanović prebačen u Zabelu

Beograd -- Nekadašnji direktor Radio televizije Srbije Dragoljub Milanović prebačen je u zatvor Zabela kod Požarevca na izdržavanje desetogodišnje kazne, izveštava dopisnik Radija B92 Radoslavka Despotović.

Milanović je posle dolaska u Zabelu smešten u prijemi deo, takozvani karantin, gde će provesti mesec dana i za to vreme biće podrvgnut lekarskim pregledima i tretmanu psihologa i pedagoga kako bi se prilagodio zatvorskom načinu života, a zatim će mu se odrediti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dalji tretman i radno mesto u skladu sa stručnom spremom i sposobnostima, saznajemo od korektora penalnog tretmana u Kazneno-popravnom domu Zabela Branislava Docina: "On je odmah upućen u opservacioni centrar gde će biti izvršena dijagnostika i adekvatan smeštaj i tretman. On neće biti ni po čemu privilegovan u odnosu na ostala osuđena lica. Moram napomenuti da je Zabela ustanova strogog tipa zatvora", kaže Docin.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.