Izvor: B92, 15.Okt.2009, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragašu određen pritvor do 30 dana

Beograd -- Okružni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana vođi navijača Crvene zvezde Draženu Dragašu zbog sumnje da je oružjem pretio vlasniku jednog kafića.

"Istražni sudija Okružnog suda u Beogradu sinoć je saslušao Dragaša, odredio mu pritvor i pokrenuo istragu protiv njega zbog sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljeno držanje oružja i ugrožavanje opasnim oruđem pri tuči i svađi", izjavila je Tanjugu portparolka suda Ivana Ramić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Pritvor mu je određen zbog bojazni da bi mogao da ponovi krivično delo, kao i da bi sa slobode mogao da utiče na svedoke u toku istražnog postupka, dodala je Ramićeva.

Dragaš je uhapšen u utorak uveče na Senjaku, kada je policija pri rutinskoj kontroli u njegovom automobilu pronašla revolver sa šest metaka.

Za Dragašem je ranije bila raspisana potraga, jer je krajem septembra oružjem pretio vlasniku jednog beogradskog kafića.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.