Izvor: B92, 21.Jun.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Tomic i Stevan Guduric iskljuceni iz SPS-a

Beograd -- Clanovi Glavnog odbora Socijalisticke partije Srbije Dragan S. Tomic i Stevan Guduric iskljuceni su iz te stranke zbog nepriznavanja njenog sadasnjeg rukovodstva.

U saopstenju Dragana Tomica, potpredsednika Organizacionog odbora vanrednog kongresa SPS-a, navodi se da su on i Guduric iz stranke iskljuceni bez otvaranja rasprave o tom pitanju na sednici Glavnog odbora SPS-a odrzanoj u petak uvece.

Tomic i Guduric su danas pokusali da udju na sednicu Glavnog odbora SPS-a kako bi stranackim kolegama objasnili svoje stavove o neophodnosti odrzavanja vanrednog kongresa stranke i njenoj reformi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.