Dragan Bujošević ponovo izabran za direktora RTS

Izvor: Danas, 02.Feb.2021, 18:39

Dragan Bujošević ponovo izabran za direktora RTS

Dosadašnji direktor RTS Dragan Bujošević izabran je danas za drugi mandat na čelu javnog servisa Srbije, koji traje narednih pet godina, saznaje Danas. Bujošević je izabran na današnjoj sednici Upravnog odbora RTS sa sedam od devet glasova.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas: Bujošević ponovo izabran za direktora RTS

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Feb.2021

Dosadašnji direktor Radio-televizije Srbije (RTS) Dragan Bujošević izabran je danas za drugi mandat na čelu javnog servisa Srbije, koji traje narednih pet godina, saznaje list Danas.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dragan Bujošević izabran za generalnog direktora RTS-a

Izvor: RTS, 02.Feb.2021

Upravni odbor Javne medijske ustanove Radio-televizije Srbije je na današnjoj sednici potrebnom većinom glasova imenovao Dragana Bujoševića za generalnog direktora Radio-televizije Srbije, na mandatni period od pet godina. Bujoševiću će to biti drugi mandat na čelu RTS-a. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.