Izvor: B92, 14.Apr.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik pozvan u policiju

Banjaluka -- Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik potvrdio je u ponedeljak agenciji FoNet da je dobio poziv policije da se javi na informativni razgovor, ali da se u pozivu ne navodi razlog pozivanja.

Dodik je ocenio da mu je poziv upućen iz političkih razloga. On je poručio da neće dozvoliti da od njega naprave političkog doušnika koji će trčati na informativne razgovore, nakon čega će sumnjivi ljudi iz MUP to javljati kriminalnim grupama. "Odazvaću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se pozivu MUP, jer poštujem institucije RS, a moje mišljenje o ljudima koji rade tamo apsolutno je moja lična stvar", rekao je Dodik. "Ne krijem ništa što oni ne znaju o onome o čemu ja govorim... Neka prelisataju moje javne istupe u posljednjih godinu dana i tamo će sve naći", kazao je Dodik.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.