Dodik jasan: OVO je SRPSKA NACIONALNA IDEJA VEKA

Izvor: BKTV News, 22.Maj.2018, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik jasan: OVO je SRPSKA NACIONALNA IDEJA VEKA

Poslao poruku!

Jedna od stvari koju treba da ostvarimo je državno jedinstvo Republike Srpske i Srbije i u tome se ne sme oklevati, rekao je danas predsednik tog entiteta Milorad Dodik.

"Koliko god se to nekome ne svidalo ili nekoga vređalo, to je srpska nacionalna ideja ovog veka, ne ove ili sledeće godine. Mnogima se na ovo diže kosa na glavi, ali mi na to imamo istorijsko pravo", rekao je Dodik na otvaranju Konferencije o Jasenovcu, koja je danas počela u Banjaluci, prenele su agencije.

Naveo je da bi voleo da se to ostvari i da to uspe, možda, kako kaže, neće u njegovom životu, ali veruje da hoće u nekom kasnijem periodu.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.