Dobrinci: Gagićeva ulica asfaltirana posle pola veka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2022, 16:35

Dobrinci: Gagićeva ulica asfaltirana posle pola veka

Ulica Gagića u Dobrincima dobila je novi sloj asfalta posle tačno 50 godina. Reč je o ulici dužine blizu 800 metara, koja je prema rečima meštana asfaltirana davne 1972. godine, a s obzirom na frekventnost pre svega teretnog saobraćaja, radovi su bili više nego neophodni.

Ulica Gagića ili kako meštani kažu Gagiceva ulica jedna je od najdužih ulica u sremskom selu Dobrinci.

Prvi put asfaltirana je pre čak 50 godina i od tada u nju nije ulagano. Meštani sela >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ne kriju zadovoljstvo što je ulica sa oko stotinu kuća ponovo asfaltirana

Ova ulica zalazi u atar, i bila je dosta oštećena frekventnim saobraćajem, pre svega teretnim saobracajem. Asfaltiranjem 800 metara ulice, rešen je dugogodišnji problem meštana čitavog sela.

Dobrinčani se nadaju nastavku ulaganja u selo, poznato po fudbalu i lubenicama, a kako saznajemo u planu je nastavak asfaltiranja još jedne ulice ali i značajna ulaganja u rekonstrukciju Doma kulture.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.