Izvor: B92, 04.Sep.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dnevnik": Labus i Koštunica u svakodnevnom kontaktu - G17 plus demantuje

Novi Sad -- Lider G17 plus Miroljub Labus izjavio je da su svi nesporazumi između njegove stranke i Demokratske stranke Srbije izglađeni navodi novosadski Dnevnik od četvrtka i dodaje da je Labus rekao da je "u dnevnim kontaktima" sa liderom DSS-a Vojislavom Koštunicom. "Bili smo protivnici i sukobljavali smo se, ali smo videli da taj rat ne donosi dobro ni nama ni zemlji. Danas smo partneri, ali i prijatelji", kazao je Labus. Prema njegovim rečima, do listinga kojim je na jučerašnjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << konferenciji za novinare stranka G17 plus osporila izbor Kori Udovički na mesto guvernera Narodne banke Srbije, ova stranka došla je zahvaljujući "prijateljima u DSS-u".

Stranka G17 plus demantovala je da je Miroljub Labus za novosadski "Dnevnik" dao izjavu o međustranačkoj saradnji Demokratske stranke Srbije i G17 plus i o "dnevnim kontaktima" sa liderom DSS-a Vojislavom Koštunicom. U saopštenju G17 plus navodi se da Labus nikada nije dao takvu izjavu tom listu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.