Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jan.2024, 10:52

Đurić: Američka podrška Prištini uslovljava se formiranjem ZSO

Ambasador Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama Marko Đurić izjavio je da se u Predlogu zakona o podršci Briselskom sporazumu, podnetom pre nekoliko dana u Kongresu SAD, američka podrška vlastima u Prištini direktno uslovljava formiranjem Zajednice srpskih opština.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đurić: Američka podrška vlastima u Prištini uslovljava se formiranjem ZSO

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Jan.2024

BEOGRAD – Đurić je ocenio da saradnja sa SAD kao najvećom silom Zapadnog sveta predstavlja neizostavni deo spoljnopolitičkog mozaika Srbije Ambasador Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama Marko Đurić izjavio je da se u Predlogu zakona o podršci Briselskom sporazumu, podnetom pre nekoliko...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.