Djukić-Dejanović razgovarala sa američkim kongresmenom

Izvor: S media, 19.Feb.2010, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djukić-Dejanović razgovarala sa američkim kongresmenom

Predsednica Narodne skupštine Slavica Djukić-Dejanović razgovarala je danas s američkim kongresmenom Erlom Pomerojem o parlamentarnoj saradnji i investicijama, saopšteno je iz Skupštine.

"Ističući da je poseta kongresmena srpskom parlamentu posebno značajan most saradnje Srbije i SAD, sagovornici su se dogovorili da je najbolji način da se unapredi parlamentarna saradnja upravo kroz uzajamnu razmenu poseta parlamentaraca", navodi se u saopštenju.

Član >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Prdstavničkog doma Kongresa SAD Pomeroj je rekao da je uloga parlamenata od izuzetnog značaja za brz proces evropskih integracija i istakao da SAD snažno podržava Srbiju na putu ka EU.

"Impresioniran sam rezultatima Narodne skupštine u ovom sazivu, ali pre svega odajem priznanje Vama, kao predsedniku parlamenta, na naporima da parlament bude još efikasniji", navodi se u saopštenju.

Djukić-Dejanović i Pomeroj su razgovarali i o investicijama u Srbiji, posebno u oblasti poljoprivrede. Predsednica Skupstine je rekla tom prilikom da su poljoprivreda i namenska industrija jedine grane privrede u Srbiji koje nisu zabeležile negativan rast u 2009.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.