Izvor: Blic, 08.Avg.2016, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić Dejanović će se u vladi baviti prevencijom nasilja

Populaciona politika, prevencija nasilja i zaštita ugroženih i osetljivih grupa trebalo bi da budu oblasti kojima će se baviti ministarstvo bez portfelja na čijem čelu će biti zamenica predsednika SPS Slavica Đukić Dejanović.

Đukić Dejanović, koja je neuropsihijatar, Tanjugu je rekla da će zbog prelaska u vladu napustiti dosadašnje mesto direktora klinike za psihijatrijske bolesti "Laza Lazarević".

Ona očekuje da će se baviti pitanjima iz svoje struke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uključujući rad u zajednici, zašitu dece i osoba sa smetnjama u razvoju, prevenciju nasilja...

RASPODELA RESORA Socijalistima i u novoj vladi tri ministarstva

-Pretpostavljam da će to biti zadaci, ali sačekajmo prvo da čujemo šta će sutra reći mandatar - rekla je Đukić Dejanović.

Mandatar Aleksandar Vučić danas je predao predsednici parlamenta predlog sastava nove vlade, koja će, ukoliko bude izglasana, imati 19 ministara, uključujući i tri ministarstva bez portfelja.

Parlament će sutra početi raspravu o izboru nove vlade.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Đukić Dejanović: Baviću se pitanjima iz svoje struke

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Avg.2016

Populaciona politika, prevencija nasilja i zaštita ugroženih i osetljivih grupa trebalo bi da budu oblasti kojima će se baviti ministarstvo bez portfelja na čijem čelu će biti zamenica predsednika SPS Slavica Đukić Dejanović...Đukić Dejanović, koja je neuropsihijatar, Tanjugu je rekla da...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.