Izvor: B92, 27.Jan.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović: SDB nije pokušala da likvidira lidera Liberalnog saveza

Podgorica -- Premijer Crne Gore Milo Đukanović odbacio je optužbe političkog lidera Liberalnog saveza Crne Gore Miodraga Živkovića da je Služba državne bezbednosti pokušala atentat na njega. Đukanović je u intervjuu agenciji Beta rekao da "nema ni govora" o tome da je SDB Crne Gore pokušala da ubije Živkovića i podržao stavove kolegijuma te službe koja je ranije, takođe, odbacila optužbe lidera liberala.

"Moje političko iskustvo mi govori da svaka inteligentna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vlast, političkog protivnika kakav je Živković, treba vrlo pažljivo da njeguje, jer su on kao i još jedan broj današnjih opozicionara, gotovo idealni za svaku vlast. Vjerujem da je riječ prije svega o strahovima gospodina Živkovića od marginalizacije Liberalnog saveza, od gubitka vlastitih pozicija u stranci, kao i od prljave retorike kojom se služi", naveo je Đukanović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.