Izvor: B92, 30.Mar.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović: Crna Gora zadovoljna mestima u Savetu ministara

Podgorica -- Crnogorski premijer Milo Đukanović izrazio je očekivanje da će Savet ministara državne zajednice brzo biti rekonstruisan i dodao da je Crna Gora zadovoljna mestima na kojima ima predstavnike u tom telu. "Očekujem da brzo dođe do popune u Savjetu ministara i da se stvore uslovi da institucije predviđene Beogradskim sporazumom i Ustavnom poveljom obavljaju svoje funkcije", rekao je Đukanović u intervjuu Radiju Crne Gore, prenosi Antena M.

On je najavio da će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crna Gora "ispuniti svoje obaveze" i predložiti alternativu za ministra za ekonomske odnose sa inostranstvom, umesto Branka Lukovca, koji je imenovan za ambasadora SCG u Rimu i zamenika šefa diplomatije Igora Lukšića, koji je postao ministar finansija u Vladi Crne Gore.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.