Pristalice Đilasa razbijaju vrata i prozore Skupštine grada: Prosuli izvesnu tečnost FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 24.Dec.2023, 20:23

Pristalice Đilasa razbijaju vrata i prozore Skupštine grada: Prosuli izvesnu tečnost FOTO/VIDEO

Djilasov kandidat za gradonačelnika razbio staklo na vratima Skupštine grada!

Haos u Beogradu se nastavlja, a opozicija pokušava da uđe u Skupštinu grada Beograda.

U 19:57 časova, demonstranti su prosuli izvesnu tečnost iz žutog kanistera ispred ulaza u Gradsku skupštinu. S tim u vezi, postoje indicije da su isti želeli da pomenutu boju iskoriste kako bi prskali zgradu Gradske skupštine. Nastavlja se uništavanje narodne imovine na svaki način.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 20:06 časova, došlo je do manjeg fizičkog sukoba između učesnika skupa, konkretno, demonstranti su ispred vrata izgurali lice (maslinasto zelena jakna), koje je pokušalo da ih odvrati od nasilnog upada u Gradsku skupštinu.

Građani nisu očekivali ovakvo ponašanje Đilasovih pristalica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đilasov kandidat za gradonačelnika se hvali kako lomi: "Tako ćemo slomiti i Srbiju" VIDEO

Izvor: B92, 24.Dec.2023

Đilasov kandidat za gradonacelnika Vladimir Obradović razbio staklo na vratima Skupštine grada!..Nasilnik se pohvalio:..Slomio sam državni imovinu, tako ćemo slomiti i državu Srbiju!..Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.