Đilas razrešio Hrustanovićevu

Izvor: B92, Tanjug, 26.Mar.2010, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas razrešio Hrustanovićevu

Radmila Hrustanović (FoNet, arhiva)

Beograd -- Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas razrešio je Radmilu Hrustanović dužnosti pomoćnice gradonačelnika za međunarodnu saradnju, saopštila je Gradska uprava.

Hrustanovićeva je, kako se navodi, razrešena po Članu 67 Statuta grada Beograda, po kome gradonačelnik postavlja i razrešava dužnosti svoje pomoćnike.

Radmila Hrustanović obavljala je od 2000. godine više odgovornih funkcija u Skupštini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grada Beograda i kabinetu gradonačelnika i dala veliki doprinos u razvoju međunarodnih i međugradskih odnosa, kao i unapređenju kvaliteta života u prestonici, navedeno je u saopštenju.

Hrustanovićeva je saopštila je da je sa gradonačelnikom Đilasom imala odličnu saradnju zbog čega očekuje da će javnost u narednom periodu dobiti više informacija o njenom budućem društvenom angažmanu.

"Imala sa izuzetnu čast i zadovoljstvo da skoro punih deset godina radim za Beograd. Trudila sam se da radim korektno, pošteno, najbolje što umem", navodi se u saopštenju izdatom nakon smenjivanja sa dosadašnje funkcije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.