Đilas izabran za gradonačelnika

Izvor: RTV Pink, 17.Avg.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas izabran za gradonačelnika

Đilas: Beograd veliki izazov, završićemo i započeto . . . Završena sednica skupštine grada Beograda BEOGRAD, 19. avgusta 2008. (Beta) - Izborom gradonačelnika, njegovog zamenika i 13 članova Gradskog veća danas je završeno konstutuisanje vlasti u Beogradu, svega dva dana pre isteka zakonskog roka. .

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deca uče stare zanate

Izvor: Glas javnosti, 18.Avg.2008, 07:37

U okviru programa za letnji raspust „Beograd deci - leto 2008“, od danas do 29. avgusta, od 10 do 13 časova, za učenike osnovnih i srednjih škola Beograda održaće se škole ručnog tkanja i keramike na Novom Beogradu i u Grockoj, kaligrafije i modernog plesa na Voždovcu, dok će se u Zemunu...

Nastavak na Glas javnosti...

Sutra sednica Skupštine grada Beograda

Izvor: TV Avala, 18.Avg.2008

Sednica Skupštine grada Beograda na kojoj bi odbornici trebalo da izaberu gradonačelnika, njegovog zamenika i članove gradskog veća biće održana sutra u 10 sati.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.