Đilas:BG sa više beba, obdaništa...

Izvor: B92, 08.Mar.2014, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas:BG sa više beba, obdaništa...

Beograd -- Kandidat DS za gradonačelnika Dragan Đilas obišao je u okviru kampanje za beogradske izbore 16. marta, opštinu Mladenovac gde je razgovarao sa građanima.

Kako se navodi u saopštenju te stranke Đilas je građanima Mladenovca "ponudio" Beograd sa više beba, obdaništa, ulica...

"Mi nudimo Beograd u kojem se danas rađa 5.000 beba više nego pre pet godina kada smo došli na vlast. Nudimo Beograd sa 44 nova obdaništa, sa više od 1.000 kilometara asfaltiranih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ulica, sa novim bulevarima i mostovima. Nudimo da napravimo da BG voz ide do Mladenovca, da za 25 minuta možete da budete u centru Beograda", istakao je Đilas.

Predstavljajući program Demokratske stranke za gradske izbore, Đilas je pozvao Mladenovčane da 16. marta glasaju

On je građane Mladenovca pozvao da 16. marta glasaju "za sebe", odnosno za one ljude koji imaju realne rezultate i realan program, a da zaborave na one koji im prete i daju lažna obećanja.

"Glasajte tog 16. marta za sebe. Pustite te što vam prete, što vam lažno obećavaju, glasajte za one ljude koji imaju realne rezultate i realan program. I to ako se desi, mi ćemo ponovo pobediti i u Mladenovcu i u Beogradu", rekao je Đilas predstavljajući program DS za gradske izbore.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ðilas razgovarao sa građanima Mladenovca

Izvor: Akter, 08.Mar.2014

Lider DS i kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Ðilas obišao je danas, u okviru kampanje za beogradske izbore, opštinu Mladenovac

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.