Đelić u Strazburu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đelić u Strazburu

BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije za evropske integracije Božidar Đelić otputovao je danas u radnu posetu Evropskom parlamentu u Strazburu, gde će se sastati s poslanicima Partije evropskih socijalista, Evropske narodne partije i Alijanse liberala i demokrata za Evropu.

Kako je navedeno u saopštenju iz Kabineta potpredsednika vlade, na sastancima s predstavnicima najznačajnijih političkih grupacija Evropskog parlamenta, Đelić će razgovarati o nastavku procesa integracije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbije u Evropsku uniju.

Takođe, Đelić će im uručiti dokument "Nacionalni program za integraciju Republike Srbije u Evropsku uniju".

Predviđeno je i da Đelić govori pred članovima Delegacije Evropskog parlamenta za jugoistočnu Evropu o mogućnostima ubrzanja procesa evropske integracije Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đelić u poseti Evropskom parlamentu

Izvor: EMportal, 19.Nov.2008

Potpredsednik Vlade Srbije za evropske integracije Božidar Đelić otputovao je u Strazbur u posetu Evropskom parlamentu, saopštio je kabinet potpredsednika Vlade Srbije.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.