Izvor: Danas, 22.Feb.2024, 00:13

Direktorat: U Srbiji nije zabeležena povećana radioaktivnost

Povodom vesti koja se pojavila u medijima o curenju radioaktivnog materijala nedaleko od Temišvara, Direktorat za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije saopštio je da o tome nema zvaničnog saopštenja rumunskog regulatornog tela za radijacionu i nuklearnu sigurnost i da kod nas nije zabeležena povećana radioaktivnost.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBATOM: U Srbiji nema povećanja radioaktivnosti nakon incidenta kod Temišvara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2024

Direktorat za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije SRBATOM saopštio je večeras da u Srbiji nije zabeleženo povećanje radioaktivnosti i da rumunsko regulatorno telo za radijacionu i nuklearnu sigurnost nije izdalo zvanično saopštenje povodom pisanja medija o curenju radioaktivnog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.