Izvor: Blic, 18.Apr.2024, 11:05

Direktor ODIHR: Planira se posmatračka misija za beogradske izbore

Mateo Mekači, direktor Kancelarija OEBS-a za demokratske institucije i ljudska prava ODIHR, rekao je da planiraju da od 29. aprila otvore posmatračku misiju za beogradske izbore koja bi uključivala eksperte i dugoročne posmatrače, kao i kratkoročne posmatrače koji bi došli nekoliko dana pre izbornog dana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ODIHR: Sveobuhvatna reforma izbornog zakonodavstva u Srbiji potrebna mnogo pre narednih izbora

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Apr.2024

Izmene i dopune pet propisa, koje su vlasti Srbije predložile radi unapređenja izbornog procesa, ne predstavljaju sveobuhvatnu reformu izbornog zakonodavstva, koju je potrebno sprovesti mnogo pre narednih izbora, uz učešće svih relevantnih zainteresovanih strana, navela je Kancelarija OEBS-a za...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.