Izvor: B92, 06.Jun.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić: Uskoro razgovori s DS-om

Beograd -- Mlađan Dinkić najavio da G17 plus planira u naredne dve nedelje da razgovara sa Demokratskom strankom o mogućoj saradnji.

Potpredsednik G17 plus i ministar finansija rekao je da je već bilo kontakata sa Demokratskom strankom, ali da ne želi sada da govori o tome. G17 plus je, kako je rekao, formirao šestočlanu delegaciju koja će ići na razgovore sa demokratama, u kojoj su, pored Dinkića, Ivana Dulić-Marković, Tomica Milosavljević, Čedomir Antić, Verica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kalanović i Miloljub Albijanić.

Dinkić je kazao da stranke ne treba da razmišljaju o razlikama, već o stvarima u kojima se slažu, naglasivši da tu misli i na Demokratsku stranku Srbije: "Na Vladi Srbije je da učini sve što je potrebno za evropske integracije zemlje, ali i na predsedniku Srbije Borisu Tadiću, koji je danas postao vrhovni komandant oružanih snaga, da - utičući na vojne bezbednosne strukture - pomogne nama u Vladi Srbije da završimo saradnju sa Haškim tribunalom."

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.