Dinkić: Nova vlada do 5. juna - sa SPS-om

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2008, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić: Nova vlada do 5. juna - sa SPS-om

BEOGRAD - Koalicija okupljena oko liste „Za evropsku Srbiju" napraviće do 5. juna dogovor o vladi sa strankama manjina i koalicijom SPS-PUPS-JS, tvrdi za „Blic" Mlađan Dinkić, lider G17 plus.

"Socijalisti sa kojima smo razgovarali još uvek se ustručavaju da to javno kažu, ali 90 odsto njih se već odlučilo na saradnju sa nama i očekujem da to uskoro potvrdi i Predsedništvo i Glavni odbor njihovih stranaka. I oni vide da Vojislav Koštunica nezaustavljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tone na političko dno. Tužno je gledati Koštunicu kako se grčevito bori za vlast, iako je na izborima izgubio podršku naroda. Njemu se sada upravo događa sve ono protiv čega se nekada borio kao bivši demokrata. Neke informacije govore da on u ovom trenutku čak pokušava da zloupotrebi i BIA ne bi li zadržao vlast koju su mu građani na izborima uskratili. Ali, nisu tajne službe pomogle ni mnogima pre njega koji su gubili podršku naroda. Verujem da je ovo poslednji put da se neko usuđuje da BIA koristi u političke svrhe. Srbija je na korak do proevropske i nacionalno odgovorne vlade. U procentima 99,99 odsto", kaže Dinkić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.