Dinkić: Nejasne pohvale

Izvor: B92, 11.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić: Nejasne pohvale

Mlađan Dinkić

Beograd -- Mlađan Dinkić kaže da mu nisu najjasnije pohvale Karle del Ponte na račun Radeta Bulatovića.

Nova demokratska Vlada Srbije ima istorijsku priliku da do kraja mandata dovede Srbiju na sam prag Evropske unije, ocenio je ministar ekonomije i regionalnog razvoja i rekao da će vlada učiniti sve da Srbija do kraja godine postane kandidat za članstvo u Evropskoj uniji. U tom cilju, vlada je odlučila da svake nedelje na sednicama ima izveštaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o napretku u procesu pridruženja EU.

Mlađan Dinkić je izjavio da saradnju s Haškim tribunalom treba završiti što pre i podsetio da je njegova stranka, G17 plus, prethodnu vladu napustila zbog obustavljanja pregovora sa EU. "U međuvremenu nije bilo nikakvih promena na čelu bezbednosnih službi, a Karla del Ponte sada hvali Radeta Bulatovića, šefa Bezbednosno-informativne agencije. Meni tu neke stvari nisu najjasnije, ali najvažnije je da se krećemo napred", kaže Dinkić za Blic.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.