Deset godina silovao ćerku

Izvor: S media, 29.Sep.2010, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deset godina silovao ćerku

Ranko K. (60) iz Belegiša kod Starih Banovaca uhapšen je zbog sumnje da je od 2000. godine silovao ćerku S. K. (34) i da je pokušao da obljubi i unuku još od kada je imala dve godine. Nesrećna žena se plašila da prijavi oca monstruma.

Ranko K. (60), zvani Mile, iz sela Belegiš kod Starih Banovaca, uhapšen je zbog sumnje da je deset godina silovao ćerku S. K. (34) i da je pokušavao da obljubi i svoju unuku još od kada je imala dve godine!

Kako Preš saznaje, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ranka je prijavila policiji njegova ćerka S. K., koja se uplašila da će otac monstrum početi da seksualno zlostavlja i njenu ćerku!

Pijan zlostavljao ćerku

- S. K. je posle razvoda od 2000. godine živela u Belegišu kod oca. U to vreme rodila je i ćerku. Sumnja se da je Ranko silovao S. K. punih deset godina! On se tereti da je seksualno zlostavljao svoju ćerku od juna 2000. do 21. septembra ove godine! Ranko je uglavnom bio pijan kada je primoravao S. K. na seksualne odnose - kaže izvor Preša iz policije, i dodaje:

- Ćerka nikome nije pričala šta joj je otac godinama radio. Verovatno se plašila od reakcije okoline, ali i za svoje dete. Ali, kada je videla da Ranko već duže vreme uporno pokušava da seksualno zlostavlja i njenu ćerku, prijavila je oca monstruma policiji jer je htela da zaštiti dete. Ona je rekla da je Ranko hteo da obljubi unuku još od kada je imala dve godine! Ranko se sumnjiči da je u periodu od 2002. do 2008. nameravao da zlostavlja unuku i da je u poslednje vreme sada desetogodišnju unuku hteo ponovo da siluje. Prema njenim tvrdnjama, deda je često dodirivao i pipkao unuku po telu!

Ranko K. je uhapšen i posle saslušanja kod istražnog sudije i određen mu je pritvor od 30 dana.

- Ranko do sada nije bio hapšen zbog seksualnih delikata. On je uslovno osuđivan zbog nedozvoljenog držanja oružja - rekao je naš sagovornik iz istrage. Ocu i dedi osumnjičenom za silovanje i obljubu ćerke i unuke pritvor je određen zbog opasnosti da bi mogao ponoviti krivična dela za koja je zaprećena kazna veća od 10 godina zatvora - kaže naš izvor.

Žena odavno ostavila Ranka

Reporteri Preša juče su posetili selo Belegiš kod Starih Banovaca. Meštani su bili šokirani kada su čuli da je Ranko K. uhapšen. Međutim, jedni su uvereni da je Ranko seksualno zlostavljao ćerku i unuku, dok drugi tvrde da to nije istina i da je njegova ćerka sve izmislila!

- Šta se tu dešavalo to znaju samo oni. Poznato je da Ranko dosta pije, ali kada smo čuli zašto je uhapšen, stvarno smo se šokirali - kaže jedna meštanka, i dodaje:

- Žena ga je odavno ostavila. Kada je otišla pričalo se po selu da je to uradila zato što ju je varao. Navodno je tvrdila i da je Ranko napastvovao svoju ćerku, ali to niko nije verovao. Prve komšije verovatno znaju nešto više o tome šta se dešavalo. Mislim da su svi sumnjali da je on godinama silovao ćerku, ali su ćutali i gledali svoja posla.

Druga meštanka je rekla da ne veruje da je Ranko silovao ćerku i tvrdi da je to sve izmišljotina.

- Ne verujem da je zlostavljao ćerku i unuku, i to deset godina! Mislim da ga je ćerka prijavila da bi ga izbacila iz kuće - priča naša sagovornica.

Kako nezvanično saznajemo, ovo nije prvi slučaj porodičnog nasilja u Belegišu. Pre nekoliko godina takođe je jedna devojka prijavila oca da ju je silovao. Ipak, kada je slučaj došao na sud žrtva, odnosno ćerka, promenila je iskaz i otac je oslobođen sumnje.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.