Izvor: B92, 07.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delegacija ALDE na Kosovu

Priština -- Politička grupa Evropskog parlamenta, ALDE, nalazi se u dvodnevnoj poseti Kosovu.

Poslanici Evropskog parlamenta iz političke grupe Saveza liberala i demokrata za Evropu, na čelu sa slovenačkim poslanikom i izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Jelkom Kacinom, razgovaraće u Prištini s nizom zvaničnika i političara.

Predviđeni su razgovori s predsednikom Kosova Fatmirom Sejdiuom, premijerom Agimom Čekuom, ministrom pravde i koordinatorom kosovske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pregovaračke ekipe Blerimom Šaljom, nosiocem Srpske liste za Kosovo i Metohiju Oliverom Ivanovićem, komandantom KFOR-a, direktorom Kancelarije Evropske komisije za vezu i direktorom slovenačke Kancelarije za vezu i drugim predstavnicima međunarodne zajednice na Kosovu.

Poslanici Evropskog parlamenta će se na Kosovu sresti i s partnerskim političkim strankama i onima koje bi to mogle postati.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.