Dejan Stanković pristao, čeka se Skupština FSS

Izvor: BKTV News, 28.Nov.2013, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Stanković pristao, čeka se Skupština FSS

Proslavljeni srpski fudbaler Dejan Stanković pristao je da nasledi Tomislava Karadžića na mestu predsednika Fudbalskog saveza Srbije, prenosi B92.

Kako saznajemo, u istom danu kada je košarkaška reprezentacija praktično dobila selektora, i Stanković je načelno pristao da bude novi prvi čovek srpskog fudbala.
Prema našim nezvaničnim saznanjima, dolazak Stankovića nikako nije povezan sa idejom Tomislava Karadžića da ga ga upravo on zameni, jer je aktuelni predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Fudbalskog saveza Srbije želeo za svog naslednika, kako je sam rekao, iskusnog privrednika, a ne bivšeg sportistu.
Podsetimo, pre nekoliko dana u slovenačkim medijima pojavila se informacija da Stanković želi da kupi ljubljansku Olimpiju u tandemu sa svojim šurakom Miretom Aćimovićem. Srpski mediji su gromoglasno tokom leta najavljivali njegov povratak u Crvenu zvezdu.
Ipak, konačnu reč imaće Skupština, koja će biti održana po završetku jesenjeg dela Jelen Superlige, što je za desetak dana. Ne treba zaboraviti da su članovi Skupštine FSS trenutno mahom ljudi koji su za aktuelnog predsednika.
Na toj Skupštini sigurno će se raspravljati i o novom selektoru, kojeg će sigurno izabrati novo rukovodstvo. Kao glavni kandidat Stankovića u beogradskim medijima u četvrtak se pominje Ljubiša Tumbaković.
Izvor: B92
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Stanković menja Karadžića

Izvor: Politika, 28.Nov.2013

Proslavljeni srpski fudbaler spreman da preuzme mesto predsednika FS Srbije. – Karadžić se potpuno povukao, izborna skupština u drugoj polovini decembra..Dejan Stanković, naš proslavljeni fudbalski reprezentativac, glavni je kandidata da na mestu predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) u decembru...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.