Izvor: B92, 19.Apr.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davinić preuzeo dužnost ministra odbrane od Borisa Tadića

Beograd -- Ministar odbrane Srbije i Crne Gore Pravoslav Davinić preuzeo je dužnost od Borisa Tadića na sastanku Kolegijuma Ministarstva odbrane SCG, saopštilo je to ministarstvo. "Prilikom preuzimanja dužnosti, ministar Davinić naglasio je da će prioriteti u njegovom radu biti usvajanje strategije odbrane SCG u parlamentu državne zajednice i operacionalizacija Fonda za reformu i Vojske SCG, kao i evroatlantske integracije", piše u saopštenju. U saopštenju se navodi da se Davinić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zahvalio bivšem ministru Tadiću "na saradnji koju su imali u prethodnom periodu", kao i da je naglasio da je "značajan" Tadićev doprinos započetim reformama u Ministarstvu odbrane i Vojsci SCG.

"Tadić je zahvalio članovima Kolegijuma Ministarstva odbrane na saradnji, i izrazio zadovoljstvo što će njegov naslednik na mestu ministra odbrane nastaviti započeti proces reforme sistema odbrane, istakavši uverenje da se pravac reforme neće menjati", piše u saopštenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.