Izvor: B92, 19.Dec.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davinić demantuje Vučića

Beograd -- Ministar odbrane SCG Prvoslav Davinić izjavio je da je potpisao samo sporazum o gradnji vojnih stanova na Bežanijskoj kosi.

Taj sporazum, prema rečima Davinića, "ne sadrži finansijsku stranu posla". On je, reagujući na tvrdnje generalnog sekretara SRS-a Aleksandra Vučića, da je potpisao ugovor o gradnji stanova kojim bi država bila oštećena za oko 20 miliona evra, kazao da je reč o sporazumu koji rešavanje finansijskih pitanja predviđa tek posle procene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vrednosti imovine u zamenu za koju bi bili izgrađeni stanovi.

Ministar odbrane SCG dodao je i da nijedan ugovor, koji se odnosi na raspolaganje vojnom imovinom "ne može da postane pravosnažan i stupi na snagu bez ocene vojnog pravobranioca".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.