Davenport: Sarađivaćemo sa svakom vladom koja želi u EU

Izvor: B92, 09.Maj.2016, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davenport: Sarađivaćemo sa svakom vladom koja želi u EU

Beograd -- Delegacija EU u Srbiji će moći efikasno da sarađuje sa svakom novom vladom koja želi efikasnije i brže da ide putem evropskih integracija.

To je izjavio šef Delegacije EU u Srbiji Majkl Davenport.

"Siguran sam da ćemo moći da sarađujemo vrlo efikasno sa svakom novom vladom koja želi da ide još brže i efikasnije tim putem", rekao je Davenport novinarima na predstavljanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << događaja u EU info centru povodom Dana Evrope.

Upitan kakvu očekuje saradnju sa budućom vladom Srbije, Davenport je rekao da je mandat Delegacije EU da pomogne Srbiji na njenom putu ka članstvu u EU.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Početi primenu akcionih planova za poglavlja 23 i 24

Izvor: Beta, 09.Maj.2016

Šef Delegacije EU u Srbiji Majkl Devenport rekao je danas da se nada da će nova poglavlja u pregovorima o članstvu Srbije u EU moći da se što pre otvore a da Srbija u medjuvremenu treba da počne da primenjuje akcione planove za poglavlja 23 i 24."Nadam se da možemo da očekujemo otvaranje što...

Nastavak na Beta...

Devenport: Danas treba da se prisetimo početka evropske ideje

Izvor: Beta Video, 09.Maj.2016

BEOGRAD - Šef Delegacije EU u Srbiji Majkl Devenport rekao je da je Dan Evrope dan kada se treba prisetiti početka evropske ideje i načela solidarnosti, mira, zajedničkog kulturnog i istorijskog nasledja, ali i kreativnosti evropskih naroda.(CH4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.