Danas sednica Odbora za ustavna pitanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2009, 03:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sednica Odbora za ustavna pitanja

BEOGRAD - Prva sednica Odbora Skupštine Srbije za ustavna pitanja, na kojoj bi trebalo da se izabere zamenik predsednika, zakazana je za danas u 14 časova.

Sednicu je sazvala predsednica parlamenta Slavica Đukić-Dejanović koja je i predsednica odbora, a na dnevnom redu je izbor zamenika predsednika odbora.

Đukić Dejanović kazala je da se sa formiranjem delegacija i skupštinskih odbora, uključujući i Odbor za ustavna pitanja kasni zbog sporenja radikala i naprednjaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oko mandata.

Ona je izrazila nadu da će SRS dati svoje predloge i da će problem biti rešen kompromisom, ali da će, ako ne bude tako, vladajuća većina i bez njih formirati i delegacije i sve odbore i Odbor za ustavna pitanja.

Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke (SRS) Dragan Todorović kazao je agenciji Beta da je za danas u 9.30 zakazan sastanak poslaničkog kluba SRS na kom će se razgovarati o tome da li će radikali imati svog kandidata za zamenika predsednika odbora ili ne.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.