Danas novi protest Demokrata u Crnoj Gori

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2022, 11:17

Danas novi protest Demokrata u Crnoj Gori

Poslanici Demokratske Crne Gore organizovaće danas drugi po redu protest u Podgorici protiv mogućeg formiranja manjinske vlade i izdaje volje građana.

Lider Demokratske Crne Gore i bivši predsednik parlamenta Aleksa Bečić rekao je ranije da, zahvaljujući protestima koje organizuje njegova partija, imaju sled događaja "koji je u suprotnosti sa scenarijom onih koji su osmislili obmanu i prevaru građana Crne Gore".

Prema njegovim rečima, na sceni je potpuni "javni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sudar stavova" onih za koje se tvrdilo da treba da tvore većinu od 49 poslanika.

Komentarišući okupljanja građana, Bečić je rekao da se ujedinila Crna Gora oko ekonomsko-socijalnih i demokratskih dostignuća, preneo je portal podgoričkog Dana.

Prošle srede protest Demokrata bio orgaizovan kod Hrama Hristovog vaskrsenja, a nakon obraćanja bečića, okupljeni su prošetali ulicama Podgorice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BLOKADOM PROTIV IZDAJE" Najavljeni protesti u Podgorici - svi ulazi i izlazi u većim gradovima BIĆE BLOKIRANI

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2022

Lider Demokratske Crne Gore i bivši predsednik parlamenta Aleksa Bečić rekao je ranije da, zahvaljujući protestima koje organizuje njegova partija, imaju sled događaja "koji je u suprotnosti sa scenarijom onih koji su osmislili obmanu i prevaru građana Crne Gore"...Poslanici Demokratske Crne Gore...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Novi protesti u Crnoj gori, Bečić poručio da je propala navodna većina od 49 poslanika za manjinsku vladu

Izvor: Danas, 16.Feb.2022

U Podgorici je večeras održan novi protest protiv najave formiranja manjinske vlade

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.