Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Apr.2024, 08:29

Danas nove konsultacije vlasti i opozicije o izbornim uslovima

Parlamentarne stranke vladajuće većine i opozicije održaće danas u 9 sati u Narodnoj skupštini četvrti sastanak o izbornim uslovima i preporukama Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR).

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo četvrti sastanak vlasti i opozicije o izbornim uslovima

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Apr.2024

U Narodnoj skupštini počeo je razgovor vlasti i opozicije o izbornim uslovima nakon tri prethodna susreta koji su završeni bez dogovora.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Sastanak o izbornim uslovima: Opozicija uporna da vlast prihvati predloge

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Apr.2024

Parlamentarne stranke vladajuće većine i opozicije su u Skupštini Srbije na četvrtom sastanku o izbornim uslovima i preporukama Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR). Sastanak je počeo oko 9h.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Jovanov: Opozicija ne želi ozbiljno da razgovara o preporukama ODIHR-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2024

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov ocenio je danas, nakon novih razgovora poslaničkih grupa o izbornim uslovima, da opozicija ne želi ozbiljno da razgovara o preporukama Kancelarije za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) uz ocenu da i među...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.